Helhetskoncept där vår ledstjärna är era husdrömmar

Snickeriet

Anders

Övertänger 67, 790 26 Enviken
Vägbeskrivning

Snickare att räkna med

Sundbergs Bygg är en byggfirma sedan 1994 med erfarna
byggarbetare med många år inom branschen.

Hög kvalitet på material och utförande

100% nöjd kund i vårt fokus

Kostnadsfri offertförfrågan

Sedan 1994

vi välkomnar

Större och mindre byggprojekt i alla dess former

Erfarna & skickliga snickare

Sundbergs Bygg är en byggfirma sedan 1994 med erfarna snickare med många år inom branschen.

Vi utför såväl stora som små projekt och olika typer av byggarbeten som om- och tillbyggnader, takbyten, fasadarbeten, fönsterbyten, köksrenoveringar och badrumsrenoveringar.

Vi hjälper både företag och privatpersoner och finns i Övertänger och utför arbeten i Enviken och Svärdsjö med omnejd.

Kontakta oss om när ni vill förverkliga ert nya hus eller något annat byggprojekt, så hjälper vi er hela vägen till hamn!

 • Nybyggnationer
 • Ombyggnationer
 • Tillbyggnationer
 • Renoveringar
 • Takarbeten
 • Fasadarbeten
 • Fönster
 • Dörrar
 • Köksrenoveringar
 • Badrumsrenoveringar
 • Altaner, Uteplatser & Soldäck
 • Garage & Carportar
 • Snickerier & Finsnickerier

Vilka som anlitar oss

Vi hjälper både företag, privatpersoner och offentliga miljöer (restauranger, butiker m.fl) och finns i Övertänger och utför arbeten i Enviken, Svärdsjö och Falu kommun med omnejd. Hör av dig till oss för kostnadsfri offert.

Kom ihåg rot-avdraget

Läs mer här

Snickeri

Behöver du ett snickeri som är personligt och allsidig. Då är Sundbergs Bygg i Svärdsjö och Enviken ditt trygga val. Vi är ett litet företag i bygden med spets inom traditionellt hantverk och ena foten i framtidens teknik.

Vi kan hjälpa er med det mesta inom snickeri. Oavsett om det handlar om speciella måttbeställda detaljer, designsnickeri eller om det är ett gammalt hederligt hantverk som krävs. Våra duktiga snickare är mångsidiga och sätter alltid våra kunder i fokus.

Även om vi är en liten firma så finns det ett stort kunnande. Fördelen med ett litet och personligt snickeri som vårt är att vi kan på ett bra sätt hjälpa er genom hela processen. Från det att ni först kontaktar oss till att allt är klart.

Våra kunder behöver aldrig känna att de är en i mängden. Genom att vi verkar i bygden och för bygden så känner de som vänder sig till oss på Sundbergs Bygg att de får sina önskemål uppfyllda. Hos oss får ni ett personligt snickeri i Svärdsjö och Enviken som ni kan känna er trygga med.

Ett snickeri ska vara kunnigt och medvetet om de senaste trenderna. Det ska vara möjligt att beställa renoveringar av timrade hus, samtidigt som vi ska kunna hjälpa till med moderna hus eller byggnader. Eftersom vi också verkar i Dalarna med stor kunskap om landskapets byggnadshistoria, så kan vi hjälpa er med traditionella stilar som passar in i det övriga kulturlandskapet.

Vi på Sundbergs Bygg hjälper alla kunder. Inget jobb är för litet eller stort. Vi kommer till undsättning om det bara är några lister som ska bytas. Eller om det är större jobb som behöver göras. Våra kunders goda humör är lön för mödan varje dag vi packar ihop verktygslådan och reser hem för att vila inför en ny dag, med nya utmaningar.

Utbyggnader

Vi utför utbyggnader, tillbyggnader och ombyggnader av alla dess slag. Kanske drömmer du om en stor balkong eller veranda att tillbringa ljumma sommarnätter på. Eller så har barnen blivit tonåringar och det delade rummet för litet.

Vi bygger ut boningshus, garage och alla andra byggnader som kan vara aktuella. Vi ser till att din utbyggnad smälter samman väl med den ursprungliga byggnaden och bildar en harmonisk enhet.

Vid husköp får man ofta rådet att läget är det enda du inte kan ändra på, och detta håller vi med om. Om du trivs bra i ditt område finns det ingen anledning att leta nytt hus när bara fantasin sätter gränser för vad du kan göra med ditt befintliga.

Oavsett om du har en färdig bild av vad du vill göra, eller bara en första tanke, hjälper vi dig med hur din utbyggnad bäst kan genomföras. Ring oss för konsultation och offert för utbyggnader!

Tillbyggnader

Har du ett för litet hus och måste bygga ut? En tillbyggnad kan därför vara lösningen. Eller behöver du göra en ombyggnation? Vi hjälper dig vid stora som små projekt och vi utför alla typer av om- och tillbyggnader både inne som ute.

Vi är en byggfirma och har en bred erfarenhet och god kompetens inom området och  arbetar enligt gällande branschregler.

Hör av er till oss för kostnadsfri offert!

Takbyten

Är det dags att byta tak, renovera ditt befintliga eller lägga ett helt nytt tak? Ett nytt tak ger inte bara ett bra skydd utan ger hela huset ett lyft. Ett takbyte höjer marknadsvärdet på huset och är en bra investering. Vi utför kompletta takbyten från början till slut.

Vi lägger olika typer av tak med material som betongpannor, tegelpannor, plåt eller papp.

Fasadarbeten

Vi utför alla typer av fasadarbeten. Fasaden är fastighetens skydd för väder och vind. 

Det är av stor vikt att fasaden underhålls när behov uppstår för att undvika mer omfattande skador och stora framtida kostnader.

Fönsterbyten

Fönsterbyten är något vi utför , det är väldigt viktigt att se över sina fönster då mycket utav den värme som finns i huset kommer just ut genom fönstren. Vi har stor erfarenhet att utifrån det vi ser åtgärda eller sätta in nya fönster.

Att göra fönsterbyten är ett relativt snabbt och enkelt sätt att snygga till husets exteriör. Genom att välja rätt sorts fönster kan du dessutom oftast dra ner på din elkostnad markant.

Vi sätter in allt från enklare tvåglasfönster till mer avancerade och specialutformade takfönster. Antingen sätter vi in de fönster som du köpt in från annat håll, eller så kan du välja bland många fina fönster från våra leverantörer.

Genomtänkt placerade fönster kan göra underverk i ditt hem. Att släppa in ljus på en vindsvåning kan göra att den faktiskt börjar användas. Och stora panoramafönster kan få den lilla stugan att plötsligt kännas som ett med naturen.

Vi ser till att dina fönster blir snyggt och ordentligt monterade.

Dörrbyten

Ett nyrenoverat hus är inte komplett utan dörrbyten. Har du investerat mycket tid och pengar i nya golv, väggar och fasad ska du inte stoppa där. Om du har ändrat stil på huset bör dörrarna också få sig ett lyft. Att byta ut en gammal ytterdörr som läcker värme kan dessutom vara en bra ekonomisk investering.

Vi sätter in nya dörrar om du vill öppna upp en vägg mellan två rum, eller monterar nya dörrar i befintliga hål. Vi byter också dörrkarmar och anpassar dörrhålet efter din nya dörr.
Välj bland många fina dörrar från våra leverantörer, eller låt oss sätta in vintagedörrarna som du ropat in på auktion.

Vi gör dina dörrbyten snabbt och enkelt och ser till att dörren inte kärvar, skrapar i marken eller hänger snett. 

Badrumsrenoveringar

Har ditt badrum blivit gammalt eller tycker du bara att det känns omodernt? Då kanske det är dags att göra en badrumsrenovering?

Det är viktigt att badrumsrenoveringen görs av en professionell byggfirma för att arbetet ska bli riktigt gjort och att det ska hålla i flera år framöver. Kontakta oss!

Köksrenoveringar

Känns det som det är dags att riva ut ditt gamla kök?
Vi planerar och hjälper dig på vägen i din köksrenovering, från plan till klart kök.

Kontakta oss

Det är enkelt att kontaka oss. 
Frågor kring ett byggprojekt? Skicka meddelande nedan eller ring oss direkt. 

Ring oss

0702-100 823

Fält markerade med * är obligatoriska

Sundbergs Bygg i Övertänger AB

Övertänger 67
790 26 Enviken
Klicka för vägbeskrivning

Telefon

Snickeriverkstad: 0246-243 33
Anders: 0702-100 823