Helhetskoncept där vår ledstjärna är era husdrömmar

Snickeriet

Anders

Övertänger 67, 790 26 Enviken
Vägbeskrivning

behövs totalentreprenad?

Från takbyten till totalentreprenad

Helhetslösningar från idé till ritning till färdigt hus och hem.
Klart för er att boa in er för många år framåt. 

Vad vi gör

Nybyggnation och totalentreprenad
med projektledning

Lokal byggfirma

En lokal byggfirma med rötterna i trakten är alltid bra och ger kunderna trygghet. Sundbergs bygg är verksamma i Svärdsjö och Enviken. Det är en liten firma med stort kunnande. Vi kan hjälpa er med de flesta tänkbara byggjobb.

När du ska anlita hantverkare så är det viktigt med förtroende för arbetarna. För många är det ett stort beslut med byggnation och renoveringar. En investering som ska vara över lång tid. Ni vill säkert veta att de som ska utföra ert arbete verkligen kan sina saker.

Vi på Sundbergs Bygg har verkat som byggfirma i Svärdsjö och Enviken sedan 1994.
Vi känner människorna och kan byggnadsstilen. Denna erfarenhet har gjort att vi kan utföra arbeten med hänsyn till de lokala stilarna och traditionerna i Dalarna.

Traditionella och moderna på samma gång!

Men lika mycket som vi har fötterna i myllan så blickar vi mot framtiden. Ny teknik och moderna byggstilar är inte främmande för oss. Ni ska veta att ni får en modern firma som utför ett traditionellt hantverk till rimliga priser.

Vi kan arbeta med allt från villor och semesterbostäder till offentliga byggnader. Allt möjligt inom byggande kan vi utföra på ett bra sätt.

En byggfirma ska kunna utföra de flesta jobb själv. Även om vi är ett mindre företag så har vi ett nätverk av företag knutna till oss som gör det möjligt att utföra hela byggjobb från grunden. Om ni anlitar oss så kan vi ta oss på hela arbetet. Då slipper ni en massa onödigt arbete med att ringa runt och beställa jobb hos olika firmor.

Du är välkommen att höra av dig till Sundbergs Bygg, tillsammans kan vi förverkliga din drömbostad.

Nybyggnation & Totalentreprenad

  • Ritningar
  • Projektledning
  • Bygglovshantering
  • Samordning av projektörer och underentreprenörer
  • Konstruktion & Byggnation

Projektledning

Sundbergs Bygg har lång erfarenhet av totalentreprenad/projektledning.

Byggstorlekar varierar och vi lägger samma grundliga planer i samarbete med våra kunder oavsett storlek. Projekten ska ha tydlig strategi och målsättning vilket förenklar för både kund och oss.


Det innebär att vår gemensamma projektplan ger oss en klar översikt och vi alla vet vad vi kan förvänta oss och hur hela projektet ska gå till från start till slutresultat.

Du som kund får klart för dig vilka som ingår i arbetslaget och det ger dig även bra med tid för materialval inne som ute.

För det ska vara enkelt, praktiskt och effektivt att bygga hus.
Ja, att bygga hus ska vara kul!

Ritningar

Sundbergs Bygg erbjuder helhetslösningar från idé till ritning till färdigt hus och hem, klart för er att boa in er för många år framåt. Vi erbjuder hjälp med bygglov, ritningar till ett nyckelfärdigt hus. Planerar ni att bygga nytt hus eller bygga till på en befintlig fastighet? Kontakta oss så tar vi fram en hållbar plan.

Kvalitet

Vårt breda kontaktnät med mycket skickliga lokalt förankrade hantverkare innebär att vi har den kapacitet som krävs vid totalentreprenad där våra kunders krav och önskemål tryggas med våra höga kvalitetskrav på byggnation, service och leverans. Det är hållbarhet det!

Kontakta oss

Det är enkelt att kontaka oss. 
Frågor kring ett byggprojekt? Skicka meddelande nedan eller ring oss direkt. 

Ring oss

0702-100 823

Fält markerade med * är obligatoriska

Sundbergs Bygg i Övertänger AB

Övertänger 67
790 26 Enviken
Klicka för vägbeskrivning

Telefon

Snickeriverkstad: 0246-243 33
Anders: 0702-100 823